Dagen av idag...

Så störigt.. Det va jätte svårt att komma in här idag.. Men jag lyckades till slut =)
Idag har varit en dag med mycket gnäll från min sida. Usch ibland e man bara inte på g.
Barnen e inne i någon trots som inte går att beskriva med ord. Som tur va skulle Magnus iväg en sväng innan och tog då med sig Bella. Jag och Cevin behöver med lite egen tid utan gnällfia runt benen som e avis som bara den. Jag älskar verkligen mina underbara troll men ibland blir det för mycket. Då e jag glad över att vi är två vuxna som kan ta ansvar för barnen.

Tinizs kom inom innan med lite fika <3 Myspys! Va egentligen inte meningen att hon skulle komma idag men gjorde det en snabbsväng ändå. Va jätte uppskattat hjärtat <3

Gubben håller på att fixa här med akvariumet ha ha ha, han är rolig den ;-) Att han inte ger sig? Han e sås tolt medans jag tycker det ser ut som fan. Men visst alla har vi våra olika intressen och det e hans så då får han väl ha det då. Jobbigt bara när han röjer runt överallt.

Nä ska strax ta mig in i duschen för att sen ta och lägga mig i sängen och titta lite tv ;-)

Det va det =)

Älskar mina vänner och min underbara familj <3
Ni är guld värda!
Utan er - Inget liv <3<3<3

Sova sova säng säng säng...

Nä några ord innan det e dax för sängen...

Blev ett nytt soffbord idag eller ja nytt för oss då =) Nöjd så!

E så trött efter en massa rensande idag men bra blir det =) Ska bara få färdigt allt också som blir vid sidan om när man håller på. Förstår inte det att allt måste se ut som tredje värlskriket bara för att man fixar lite..

Hoppas att ni haft en trevligt 1:a advent för det har jag <3

Ha ha fick ett skratt anfall för mig själv innan när jag rensade bland gamla block oså. Bea och Alexandra de två olika personligheterna i min kropp. Visst har ju en kropp stor för båda men så jävla störd man kan vara. Tänker på stora glas till Cola och mjölk i hela skåpet ha ha ha..

Natti Natti

Rastlös...

Idag känner jag mig inte alls på hugget. Känner mig mega slö i kroppen och näsan rinner.. Uscha..
Men man får får le och se glad ut i alla fall =)

Ja nu e det då 1:a advent. Några julklappar e inköpta men långt ifrån alla. Så tjatigt så det finns inte. Vad köper man till barn som man anser har allt? Det e ju verkligen jätte svårt. Ja ja det löser sig nog. Får väl bli en upplevelse eller något kreativt. Vad har ni köpt till era barn eller syskon osv?

Igår spelade vi spel och det blev ganska så sent faktiskt.. Känns med i kroppen kan jag meddela. Magnus sover ännu men Bella och jag e upe sedan länge ha ha ha =) Funderar på om vi ska ta oss in på Julskyltningen idag men vet inte. Finns ju inte så mycket för barnen där inne och risken att träffa på folk jag bara inte pallar med e ju ganska så stor. Så tror jag avstår. Yasse ville in där med en kompis så det får la hon göra =)

Annars blir det nog pyssel här hemma idag. Lite små fix som ska göras. Fixa lite på balkongen, slå in julklappar osv. Funderar på om vi skulle ta och möblera om lite. Jag e en person som skulle kunna göra detta jämt. Tycker det är mega kul att förnya sig på ett eller annat sätt. Men finns inte så mycket alternativ tyvärr. Väntar på att åbäket (det stora akvariumet) ska ut! Sen blir det så mycket lättare. Vill ha ett matsalsbord här inne. Vi som sitter så mycket och spelar spel osv behöver det verkligen men frågan e om det inte bara ser packat ut? Hm tål att funderas på. 

Nä nu ska jag se till att gubben kommer upp... Nu har han slöat färdigt och det finns en ny natt att sova på =) Han får helt enkelt lägga sig i tid idag...

Kraaaaaaaaaam

Seg..

Hm skrev ett långt inlägg innan men det publicerades inte *argh* Vet inet vad jag gjorde för fel...

I vilket fall skrev att jag och Magnus har varit och storhandlat idag men missade lite små saker men det får vi köpa när vi uppdaterar kylen lite med mjölk oså.

Vi har precis ätit kina mat och snart kommer Bettan med familj så ska vi antingen spela spel eller kolla film =) Kanske gör vi både och?

Har ni hittat på i helgen då?

Kraaaaaaaaaam

Nu e det natten...

Ja fy fasiken va nanig jag e nu asså....

Hållt på som en gnu hela dagen och sen nu ikväll vart det film...

Bakat pepparkakor med ungarna fast den som tyckte det va mest kul det va nog jag hihi =) Innan det va jag, Tinizs och Bella och handlade. Sen strök vi gardiner och hängde upp =) Duktiga så. Teamwork kallas det =) Hunnit med en hel del på New super mario med. Så nu har vi sista bossen kvar sen e det klart. Vad gör vi sen då?
Finns ju många roliga spel med inget klår Super Mario så e det bara.

Sängen va det ja =) Ska lägga in kort i morgon på baket tänkte jag för just nu orkar jag inte.

Saknar min vän <3 Men men...


Natti natti på er!

Älskar min underbara man så otroligt mycket <3<3<3 Det är du och jag för alltid Magnus!

Spyor..

Ja fy fasiken för spyor... Inatt vaknade vi vid 3 av att Bellsan spydde ner sin säng.. När vi väl fått i ording och lagt oss spydde hon igen men i en hink. Mammas duktiga flicka. Hon fick ligga jämte mig och Magnus men det kom inte mer sen. Sen 7 i morse har hon varit jätte pigg :-S Fattar ingenting. Bajsaet e helt normalt men när jag tänker efter så åt hon en hel del igår kväll så kan ju bero på det. Usch vill inte spekulera för mycket. Hoppas bara innerligt att det inte är maginfluensa. Men det märker vi snart.

Annars så ska jag ta och putsa fönster idag. Ska fasiken inre dra ut på det mer nu. Ordning och reda nu... Sen ikväll ska jag stryka gardiner och sätta upp allt. Skönt när det väl e färdigt sen. Men ser en massa jobb framför mig nu *suck*

Just nu sitter Bella och Yasse på rummet, Yasse spelar DS och Bella kollar Puh.. Ovanligt va?

Nä sista minutrarna på Våra Bästa År sen köra igång :-D

Kraaaaaaaaaaaam

Förvirrad...

Ibland känner man sig som karaktär i ett spel. Strykjärnet i Monopol eller Polisen i Tjuv och polis. Ja ni fattar vad jag menar. Det går inte direkt påverka vad som händer runt omkring en utan att det är tärningarna som avgör.. Man har lite lite att avgör själv men det är inte mycket man kan påverka... Nog om det..
Frågan är om man kan lita på tärningarna eller om man ska försöka att styra mer själv? Men går det? Går det att påverka tillräckligt mycket? Vad jag vill och ödet vill e två helt skilda saker tror jag...

Nu har jag fått gjort lite här hemma i alla fall. Duktiga jag =) Tänkt att göra mer men tappade helt lusten. Som vanligt.. Nä ska sätta mig och skriva en inköpslista till gubben som ska handla när han slutat.
Snart kommer Tinizs =) Vi ska fortsätta med New super mario *älskar* Så skojsigt så!

Puss puss

Adventspyssla...

Jappz igår fick jag upp allt i lägenheten så nu är det bara att sätta igång. Men e ju fan segare än segast idag. Hoppas att orken infinner sig snart så jag får något gjort. Måset ju börja någonstans men var?

Ja igår så va Tinizs här och Bettan kom sen med och tittade film. Bara jag som tyckte det va lite små läskigt ha ha ha, men e ju som vanligt då =) Fattar inte varför jag e så lättskrämd. Men det står jag för =)

Fick inbjudan till sexparty i februari med igår hos älskade Bettan och hon sa det att ni som vill gå ska höra av er. Sen ska vi ju ta studio bilder också i februari =) Har ju sett andras och dem e ju verkligen mega fina...

Nä det va allt för nu måste ta tag i livet här hemma =)=)

Puss pusssssss

Nu e helgen över...

Ja nu e helgen över för denna gången och man har ju fått mycket gjort. Men nu sitter jag bara och pöser i soffan. Ska ta mig in i duschen innan jag lägger mig i sängen och tittar tv. I morgon tänkte jag byta alla lakan, ganska bra rutin att göra det på måndag tycker jag. Tömmer alltid hela tvättkorgen på söndagar så det bara är lakan på måndagar. He he he knepiga rutiner man har. Spelar på något konstigt vis inte någon roll alls hur mycket jag tvättar för likförbannat e det massor där ändå. Men visst e man 5 personer ibland 6 så blir det väl en del.

Igår hade jag Tupperware party hemma. Tack för all hjälp Jessica och Martina <3 Uppskattas jätte mycket!
Kul att träffa folk man inte träffat på rikitgt länge. Ska ha ett nytt party igen i maj så e du intresserad så hör av dig =) Det e ju verkligen bra grejer ;-)

Nä som sagt en dusch va det... Kraaaaaaaam

Lite snabbt bara..

Innan jag sätter igång och gör ngt ordentligt istället. Fasiken va lat man e idag ha ha ha. Pallar fan inget alls. Men orken kommer nog i kväll någongång igen när barnen har lagt sig. Det e då jag e som piggast. Fattar inte detta asså.

Ja haft fullt upp idag med att få rent bäddsoffan i tösernas rum. Smulan hade varit instängd där och lyckats bajsa och kissa på soffan INTE golvet som jag tycker hade varit en så mycket bättre idé. Men hon tänker ju tyvärr inte som jag. Uscha tycker fortfarande det stinker skit i hela lägenheten men det gör det inte säger Magnus. Ha ha har väl satt sig i mina näshår då. Som tur är va det en tvättbar klädsen så där va det ju ingen fara men ändå...

Ja vad händer annars idag då? Inte mycket här i alla fall. Blir nog en film emd gubben ikväll. Vi såg Manana igår och det va mega kul =) Det va het klart min humor. Rekomenderar den starkt he he.

Pannkakor står på schemat har barnen bestämt i alla fall så det får man välan hålla då =)

Kraaaam på er som förtjänar det <3

Ps: Fy fan för falska idioter! Skriv aldrig till mig igen och vänd inte kappan efter vinden så fort hela tiden. Tycker du ska ta och verkligen tänka efter på vad du verkligen vill med ditt liv. För du e nog jävligt förvirrad inombords!

Köpberoende?

Hm Tinizs läste precis i Hallandsposten och där va ett test om man va detta... Hm jag??? Näääää *visslar*
Tro alla e det lite till mans, eller? Jaja jag älskar att shoppa och det står jag för. Kul att göra det när man kan ;-)

Ja nu har man precis varit i duschen, hunnit med besök av Jessica och nu e Tini här. Hon e liiite små sjuk stackarn. Men hon fick hostmedecin av läkaren idag så hostan kanske lägger sig i alla fall. Underlättar ju en hel del.

Idag ska jag steka kebab och fixa massor med grönskaker till =) Sen har jag pita bröd så man kan göra sin egen kebab med vad man själv vill ha i.. Vi blev lite sugna på chokladpudding med he he he får se om det blir ngt sådant =)

Vad hittar ni annars på då?

Nu ska jag fixa Cevin så han kan gå till skolan där pappa möter upp för utvecklingssamtal...

Kraaam

Faaaaaaaan

Tror mitt huvud sprängs snart... Sitter och väntar på att gubben ska komma hem med huvudvärkstabletter, hade bara en kvar och den hjälpte fasiken inte... Blääääääääää..............

Ja nu har Bettan varit här en sväng och även Nussica. Snart kommer Tinizs =)
Ikväll blir det nya Wallander, yeeeh... Får se om Bettan blir klar tills dess för då kikar hon nog över och tittar på den med.

Idag blir det bara varma mackor här och för de som inte vill ha det så finns det stroganoff sen igår. Blev så sugen på det eftersom Tini pratade om det igår.

Tänk va livet kan vara orättvist ibland. Tyvärr är det inget man kan påverka så det är bara att le och se glad ut ändå. Ibland mer och ibland mindre orättvisor.

Ja det va välan allt jag hade att erbjuda ;-)

Kram

Orka..

Ja ja sitter här och väntar på att orken ska infinna sig att göra något.
E ju ganska fint väder idag så man kanske skulle ta och gå ut lite medans det för en gångs skull inte regnar =)

Sååå kul jag hade igår ha ha ha, eller hur Tinizs?

Ja nä nu ska jag göra lite för strax kommer Bettan och sen kommer Tinizs...

Kraaaaaaaaam

Sitter i telefon..

Med min älskade Nea <3

Ja vad händer annars idag då, jo Martina kommer idag så ska vi umgås lite...
Ska göra korv och stroganoff idag... Funderar på om jag ska ta och baka något.. Några tips?

Idag e Cevin piggare i alla fall och det känns skönt, blir nog skola för honom i morgon. Jag gjorde ett riktigt stort misstag i morse. Missade helt att ringa skolan. Uscha det va ju inte riktigt meningen... Men men Magnus va på skolan och pratade med dem. Brukar absout inte vara så slarvig men alla gör vi misstag.

Längtar så tills på fredag, då släpps nya Super Mario till Wii =) Har ju redan kört det på DS men ska bli kul att göra det på Wii =)=)=) Ni kan ju aldrig ana vad jag kommer att hitta på hela helgen ;-)
Nä inte rikitgt men liiite i alla fall. Förstår inte vem jag försöker lura he he he.

Har så mycket jag vill skriva här men orkar inte gå i samma banor igen. Tycker bara att man inte ska kasta sten i glashus och försöka vara trevlig bara för att.... Då är det bättre att man håller sig undan och inte säger något alls. Falsk trevlighet kan jag gärna vara utan... Kan man inte stå för att man pratar så kan det kvitta. Jag vill inte att någon ska skämmas över att ha kontakt med mig. Är jag så hemsk som människa? Eller är det så att man inte är ärlig runt om de nära man har? Been there done that. Det måste du själv hålla med om. . .

Nä som sagt inte skriva en massa strunt nu...

Väntar med spänning på det smycke min man har köpt till mig. Han säger inte vad det är men jag har ju räknat ut liiite själv. He he he... Älskar min man mer än allt <3 Han är precis så som jag vill att han ska vara <3

Kraaaaaaaaaamm

Då sitter man här igen då..

Usch vilket mega tråkigt liv man måste ha... Nä tycker jag inte men man kan ju undra när man nu sitter här igen he he he. Såååå god maten va innan... Mega gottigt med lingonsylt till.. Nu har precis barnen ätit kvällsmat och badat oså så nu e det snart dax för sängen så att man kommer i säng i tid idag. Igår va ju helt knas.
Tyvärr har Cevin fått feber igen men han är inte lika påverkad. Men det blir till att vara hemma och kurera sig.

Sitter på Farmville igen ha ha ha, fått dille på ville =)

Ja vad händer i morgon då?

Kraaaaaam

Nu e det över..

Hoppas jag i alla fall. Cevin e pigg idag och ingen feber och yrar inte längre heller. Magnus och Cevin kom snabbt hem igår efter sjukhus besööket som tur va. Läkaren sa att han nog va ganska så utmattad efter febern osv så att det gjorde att han såg syner. Men jag vet inte.... Inte lönt att spekulera i det heller.

Idag så har man kört ett race med dammsugning, bäddning och lagt in tvätt osv.. Just nu står balkongdörren helt öppen och öven badrumsfönstret. Ganska kallt vill jag påstå men känner verkligen för att vädra ut alla baciller. Tokig som man e då va =) Men det står jag för.

I morgon ska hjärtat hem till mammsen igen *saknar redan* Cevin ska nog vara hemma i morgon kanske får se. Beror ju på hur trött han e under dagen oså. Annars i morgon funderar jag på att frosta av frysen och skura kylskåpet men hade ju varit bra om det va minus grader då. Lite lättare att ställa ut maten då. Men man har ju frysklampar oså. Sen e det ganska tomt eftersom vi inte storhandlade förra månaden. Vi håller på att tömma ut helt. Så man inte bara packar mer och mer. Går relativt bra tycker jag =)

Nä om man ska ta och göra ngt vettigt? Kanske börja skala potatis till middagen?
Blir Kåldolmar, potatis och sås till =) *Mumma mumma* Kanske göra salladen med...
Ja det ska jag nog göra...

Hur har er helg varit då?

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Mammas lilla prins...

Ja han fick åka med pappa upp till sjukhuset nu. Känns inte okej att han har hallisar om en skrikande kvinna och en massa annat. Han har ju haft feber till och från hela dagen men när tempen ligger på 37 ska man inte ha hallisar. Fattar ingenting och det känns inte bra. Magnus ringde sjukvårdsupplysningen och hon berättade att det va 3 barn innan som gjort samma sak. Han tittar och pratar med oss och gråter när den ena kvinnan skriker om att vi ska fylla i ett papper.. Eh okej vilket pappaer? Sen känner han tyngd över bröstet och som att det hänger tegelstenar över huvudet. Är detta en biverkning av vaccinet? Det låter ju verkligen helt sjukt. Man skulle kunna tro att han är psykiskt sjuk när han pratar. Ja vi får väl se vad som händer. Men nu kan ju inte jag sova. Åka med kunde jag ju inte heller för ville inte väcka de andra två...

Orolig e jag....

Kraaaaaaaaaaam

Cevin sjuk..

Min lilla prins har feber, hostar och säger att det känns som att han har tegelstenar hängandes på huvudet... Kan det vara lilla svinis sprutan som spökar kanske... Uscha... Finns inte mycket mer att göra än att ge honom värktablett i mellan åt och låta honom vila. Han ligger i vår säng och kollar Disney channel just nu. Så söt. <3 Bella ligger där med honom och för en gångs skull bråkar dem inte.

Yasse är hemma hos sin mamma en stund, hon kommer sen igen. Miche kom nyss och Magnus med =) 

Igår va vi som sagt på badhuset, så mysigt det va. Bella va inte nöjd först men sen så släppte allt. Ha ha ha, mammas roliga prinsessa. När vi kom hem så åt vi potatismos och köttbullar. Vi va inte rikitgt överrens jag och Magnus hur många potatisar som skulle skalas till moset men jag vann =) Ha ha som vanligt =)

Sen gjorde vi äppelknäckpaj med *mumma mumma*

Barnen spelade på sina DS och sen kollade dem film. Jag, Magnus, Bettan, Tinizs och Jessica spelade spel. Jag vann ha ha ha ha... Så ovanligt! Nä jag e helt enkelt bäst!

Idag blir det bara en massa mys och att ta hand om lille prinsen...

Kanske skriver mer sen..

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Mätt....

Ja fy fasiken sitter här mega mätt... Ångrar igen att jag åt så otroligt mycket. Men men gjort e gjort och nu får jag igen stå mitt kasst. Varför lär man sig aldrig?

Idag har varit en riktigt lång dag. Gick upp på tok för tidigt. Så här tidigt ska jag INTE upp i morgon!
När barnen slutat skolan i morgon så drar jag, Martina och barnen till Badhuset. ha det lite mys där med barnen och leka baddjur ha ha ha. Vi tänkte redan idag men tiden blev lite knapp för det. Men i morgon så drar vi. Sen får det väl bli ett familjespel i morgon kväll. Barnen gillar det jätte mycket. <3

Vad händer hos er i helgen då?

Själv vet jag inte rikitgt vad som händer. Tar dagen somd en kommer så får vi se. Ska sätta mig och skriva ner till vem och vad jag ska köpa för julklappar till... Tycker att det är barnen som gäller i första hand så det är vad jag kommer att fokusera på i år. Vi vuxna har fått i alla år och nu e det barnens tur. Kan ju inte skriva här vad jag tänkt att köpa för en viss dam läser ju bloggen ;-) Men klart till de andra kan jag ju göra det.

Hm... Nä, jo... NÄ! Märker vi =)

Någon som har tips på en rolig lekplats man kan ta sig med barnen?

Kraaaaaaaaaaaaaam

Nu va det gjort...

Nu har Cevin och jag tagit sprutan *nöff nöff* Min stora kille slängde fram armen innan vi kommit in och pekade till sköterskan *här*.. Sen va det inte mer med det =) Han va bäst! Älskar hans starka självförtroende och trygghet... Nä nu e det dax för *torsdagsmys* Älskar att mysa med min man, barn och mina vänner <3<3<3

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Uppe med tuppen..

Ja fy va hemskt, hatar att gå upp så här tidigt. Men det får gå... Får la bli en tupp lur i eftermiddag istället kanske om det behagar damen här hemma vill säga. Hon brukar ju inte direkt sova middag längre. Händer 1 gång i månaden liksom. Men vi får se =)

Annars igår så spelade vi Monopol jag, Tinizs och Bettan. Bettan vann inte ha ha ha, eller det är det vi försöker intala henne. Hon vann för första gången så hon blev jätte glad men vi försöker att inte ge henne äran. Vi va ju snälla och lät henne vinna ha ha ha =)

Nä om man skulle ta och börja klä på de små liven kanske. Tar ju lite tid..

Hörs kanske senare...

Kraaaaaaaaaaaaam

Städar...

Jappz det gör jag =)
Behövs alltid men tjatigt i alla fall...

Idag blir det stekt torsk (Från fiskbil inte frysdisk *blä*) Potatis och sås... Mumma i dubbel bemärkelse..
Som sagt just nu städar jag och Bella sitter och tittar på Tomtar och Troll, tydligen ngt nytt. Ja ja hon gillar det än så länge så får se om det duger för damen.
Igår va jag och Tinizs och handlade ha ha ha, efter det så sa jag att vi skulle göra något man inte brukar och vi åkte ner till stranden kl 22 på kvällen. Det va ju beck svart... Uscha där kan man ju inte vara mitt i natten i mörker. Man ser ju nada! Usch nä det va bara skrämmande. Så vi åkte genom något mer skrämmande. Andersberg *fniss* Nä allvarligt, de sålde ut overaller för halva priset.. Jag haffade en til Cevin och en till Bella. Perfekt till att ha ute på gården när man leker.

From idag låses våra dörrar i trappan hela tiden. Ska bli så skönt. Ska man komma in måste man höra av sig till oss innan. Vi själva har taggs så smidigt så. Ingen som kan komma på någon kod här inte =)

Nä nu har jag slöat tillräckligt.

Kraaaaaaaaaaaam

Me and Tinizs...

Ja nu sitter vi på FishVille... Helt besatta ha ha ha ha =)
Men det är kul, vi har fikat lite och nu sitter vi vid dumburkarna. Snart dax att sluta tror jag he he...

Ja vad händer annars idag då? Inte mycket här inte. Magnus ska jobba över och Yasse ska på Schack. Så det blir jag o de små hemma som vanligt ;-)På torsdag ska jag och Cevin ta vaccin e det tänkt. Pratade precis med hans fröken för han får ju lov att vara hemma så vi ser vad som händer. Hoppas inte att han reagerar ngt vidare.

Nä om man ska ta och vara lite social nu kanske. Jag älskar mina vänner och sätter dem inte åtsidan..

Kraaaaaaaaaaam

Kväll..

Ja nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla film med gubben. Väntar bara på att Yasse ska blir klar med sin dusch så jag vet att hon med kommer i säng ordentligt. De andra två sover sen en timma tillbaka.
Idag har jag och Bettan med alla barn varit ute och gått lite. Satan va kallt det är när det blåser så förbaskat. Det är ju okej att det är kallt men varför ska det blåsa så jävla mycket för? Brrrr frös länge efter det.

Yasse har haft en kompis här idag som Magnus sen körde hem i kväll. Så kul när man ser två tjejer i den åldern hålla på och fnissa och ha sig hihi. Tar en tillbaka några år =)
Bella börjar tyvärr bli förkyld igen. Hon har kännts lite små varm också men hoppas att det stannar där. Idag kom Cevins skolfoto. Min söta kille har blivit så stor *Älskar*

På torsdag ska jag ta med mig honom till nyhem för då ska vaccinet ha kommit igen så ska vi se om vi får ta båda två. Börjar ju närma sig med stora steg nu Svinis. Det va många sjuka redan nu.

Nä som sagt sängen va det =)

Natti Natti Kraaaaaaaaaaaam


Ja så här såg de ut på Halloween! Cevin och Theo på Halloween =)
Somnade efter bus hihi <3  Bella trött efter bus =)
Cevins skolfoto 2009  Cevins skolfoto 2009
 Hm ja läcker är man när man är ute och går *not*


Söndag...

Ja barnen vaknade tidigt och Bella va absolut inte på sin bästa sida. Levde jävel i 1 och ½ timma *Suck* Men sen efter det lugnade det sig en hel del. Hon vilar just nu vilket hon inte gjort på evigheter. Men hon hade varit vaken länge i fredags och behövde väl det lilla extra idag. Hoppas bara att hon kan somna sen för e själv väldigt trött och har inte lust att vara vaken hur länge som helst.

Har precis dammsugat och skurat golv här för att få ngt gjort. Tvätt är tvättad med men blir nog bara en maskin til idag för mer pallar jag inte. Mat ska göras strax så bättre att lägga energin på det. I morse fick Cevin äran att ge Magnus barnens fars dags present som va en PUMA parfym. Sååååå go! Den bev han nöjd med. Cevin hade gjort ett kort med där han hade målat svenska flaggan på hihi... Just nu e han iväg och jobbar vilket inte gör så mycket för Yasse och Miche kommer inte riktigt ännu så myset får vänta tills i kväll.

Igår va som sagt Martina, Tommy, Bettan, Stefan och Elin här och Barnen busade på sitt håll och vi spelade spel. He he he gick inte riktigt som planerat men det får gå ändå. Bättre lycka nästa gång säger jag. Brukar inte vara så kass på Monopol... Jessica va också här under dagen he he, hon kom och hon gick <3

Ja det va nog allt...

Hoppas eran helg med varit bra?

Kraaaaaam

Söndag...

Ja barnen vaknade tidigt och Bella va absolut inte på sin bästa sida. Levde jävel i 1 och ½ timma *Suck* Men sen efter det lugnade det sig en hel del. Hon vilar just nu vilket hon inte gjort på evigheter. Men hon hade varit vaken länge i fredags och behövde väl det lilla extra idag. Hoppas bara att hon kan somna sen för e själv väldigt trött och har inte lust att vara vaken hur länge som helst.

Har precis dammsugat och skurat golv här för att få ngt gjort. Tvätt är tvättad med men blir nog bara en maskin till idag för mer pallar jag inte. Mat ska göras strax så bättre att lägga energin på det. I morse fick Cevin äran att ge Magnus barnens fars dags present som va en PUMA parfym. Sååååå go! Den bev han nöjd med. Cevin hade gjort ett kort med där han hade målat svenska flaggan på hihi... Just nu e han iväg och jobbar vilket inte gör så mycket för Yasse och Miche kommer inte riktigt ännu så myset får vänta tills i kväll.

Igår va som sagt Martina, Tommy, Bettan, Stefan och Elin här och Barnen busade på sitt håll och vi spelade spel. He he he gick inte riktigt som planerat men det får gå ändå. Bättre lycka nästa gång säger jag. Brukar inte vara så kass på Monopol... Jessica va också här under dagen he he, hon kom och hon gick <3

Ja det va nog allt...

Hoppas eran helg med varit bra?

Kraaaaaam

Helg =)

Ja just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar i ugen. Blir fiskgratäng idag *mumma*
Ska göra en äppelknäck paj sen tänkte jag. Har så mycket äpplen som måste användas innan det e för sent. Tommy och Martina kommer vid 19 och ska spela spel med oss. Kanske Bettan med gubbe kommer med... Kan ju alltid hoppas. Ju fler desto roligare =)

Just nu så sitter Magnus och Miche och håller på med datorn och jag sitter här. Cevin är hos Elin och Bella hos Marit och Sandra. Hon har varit där sen igår hihi. Va bara meningen att hon skulle med Sandra hem en liten stund men sen dess har hon inte kommit. Vi va på Maxi för en stunds sedan och vem träffar man där? <3 Jo Bella hihi... Sötnöten. Hon köpte lördagsgodis som hon plockade med pappa som hon sen tog med hem till Marit och Sandra igen hihi. Gulligt =)

Nä nu ska jag stänga ner här för Jessica är på väg upp en stund innan hon ska iväg...

Kraaaaaaaaam

Suck...

Varför tar du åt dig när det INTE va dig jag menade.... ?

Bry dig inte om att läsa bloggen om du ska haka upp dig på ngt som inte har med dig att göra..

Pallar inte tjafs hela jäkla tiden....

Perfekta?

När det är vi absolut inte någon utav oss. Vissa med mer brister än andra...
Något som verkligen stör mig MEGA mycket är när folk försöker att måla upp sin värld så underbar trots att alla egentligen vet hur det ligger till. Skrattretande utav bara fan rent ut sagt. Jag står för att min familj inte är perfekt jämt men vissa gör ju inte det......

Så nu har jag fått ut det...

Vad händer i helgen? Min gubbe ska jobba hela helgen så här blir det lugnt. Får väl försöka ge mig på ngt annat trevligt att göra... Undrar bara vad?

Kraaaaaaaaaaaaam

God Morgon :-D

Fast det känns inte riktigt så, sitter och funderar på om jag ska lägga mig en stund till innan Bella vaknar men känns bara som att jag kommer vara ännu tröttare då. Kanske bättre att bara hålla sig uppe. Cevin e i alla fall skickad till skolan så nu blir det inte några syskonbråk på förmiddagen i alla fall ;-) Fattar inte hur mycket två syskon kan bråka. Visst att syskon bråkar men i denna utsträckningen? *Analysera mera*

Annars så igår va det e n relativt slapp dag. Frös som en gnu hela dagen så trodde nästan att jag skulle bli sjuk. Men det verkar ha gett med sig.. Vi såg Johan Falk igår men tycker inte att de sista har varit så bra som de två första va. Tråkigt när man gillar ngt så mycket. Vi ska se sista i dag så hoppas på en sjudundrandes avslut :-D

Idag vid 12 kommer Martina så ska hon vara snäll och köra mig till Maxi och sen ska vi göra lite pannkakor till Lunch idag igen ;-) Hon va sugen Martina och det går ju så fort att göra. 

Nä det va det just nu!

Puss puss 

Helgen...

Ja helgen som va har varit jätte bra. I fredags va Martina här och senare på kvällen kom jessica och Bettan med... Ha ha tror vi skrämde slag på Martina men vårt beteende ha ha ha. Ja ja hon ska komma idag så så hemskt kan det inte ha varit ;-) men vi e sådana. Det som inte får oss att skratta e inte värt att lägga energi på. Härligt att vara glad och förlänga livet lite. Synd bara att det inte alltid kan vara så.

I lördags så kom Nea för Magnus skulle hjälpa henne och Mikael med att köra deras nya soffa. Miche va med också och hjälpte till för sen skule de vidare till jobb i Varberg. Sen på eftermiddagen så åkte vi och tände ljus med Nea, Max, Marit, Svenne och Sandra. Självklart va mina barn med också. Vi lämnade Yasse på väg upp till kyrkogården för hon skulle på Halloween fest :-D Sen på kvällen så spelade vi spel jag, Magnus, Bettan och Stefan. Miche va också här men han satt bara och tråka framför datorn :-p

Ja igår så va det en ganska soft dag tills jag och Jessica skulle på bio. Vi kollade Jacksons - This is it! Åhhh va bra <3 Man ville bara resa sig och dansa och sjunga men man får ju tyvärr uppföra sig lite när man är i sådana sammanhang. Men är glad att jag tagit mig tid att se den. Han va ju ändå en av de största enligt min mening. Tycker det är synd att folk ska hänga upp sig på alla negativa bitar....

Ja idag som sagt kommer Martina sen för Magnus ska jobba över och Glidis jobbar så onödigt att sitta på varsitt håll. Miche ska med Magnus och jobba. . .
Funderar på att göra lite pannkakor idag bara inte någon pjåkig middag men det e ju så gott. Tror det är nästan ett halvårs sen vi åt det så det lär barnen med gilla :-D

Nä nu ska jag ta och hjälpa Bella på med byxorna hon krånglar här med...

Puss på er!

Älskar mina vänner så otroligt mycket <3<3<3 Ingen nämnd ingen glömd!

Min familj är den absolut bästa familjen ever <3<3<3

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0