Blir nog aldrig!

Fuck life asså... Idag känns inget bra.
Känns rent skit om jag ska vara helt ärlig! Men vem fan bryr sig?
Inte du i alla fall *arg*

Hur ska man kunna rycka upp sig när inget går som man vill och när ingen har respekt för än? Usch känner mig fuckigt ensam.... Jag tycker även om ni kanske tycker det e tråkigt att jag har all rätt i världen att spygalla och tycka synd om mig själv. För det gör jag just nu.

Nu eller aldrig........................

Fredag =)

Tänk vad livet tar konstiga vändningar... Är så fundersam nu så det knakar ordentligt här.. Frågan e ju varför i hela fridens namn skulle jag bry mig om vad som skulle betyda mycket för ngn eller inte? Vad får jag tillbaka på det? NADA FUCKING SHIT! Har någon brytt sig om vad som betytt mycket för mig? Nä, varför ska då jag bry mig? Nä ta nu och tänk om lite va! Som man bäddar får man ligga så enkelt e det. Så låt mig va!

Just nu sitter jag egentligen och pluggar höhö, märks va? Nä har gjort ett test och ska strax ge mig på ett till innan jag ger mig ut till barnen för att sen gå till mormor. Men behövde lite paus. Istället för att röka under den pausen så skriver jag lite här =)

Igår hade vi filmkväll igen jag och Bettan. I förrgår hade vi det med och kollade då på Instängd 1 och 2 vilket va helt okej filmer. Igår kollade vi på Apan. Ja o vad ska vi säga om Apan ha ha ha. på ett sätt va den bra men egentligen va det en skit film. Förstår inte att folk kan tycka den e bra? den ger ju mer frågor än svar och man fattar ingenting efter att man sett den fast man egentligen fattar. Ja flummigt jag vet men filmen e flummig.

Ikväll blir det nog lite spelande hoppas jag, saknat att spela spel då det blivit mycket film sista tiden. Visst kollar gärna på en film också men vill spela lite först. Får se vilka man får med på det =)
Nä plugga va det kanske. Ha ha ha, vill sååååå gärna dra ut på det in i det längsta för det e så tråkigt men nu när jag vet att körkortstillståndet kommer så har jag så mycket mer lust till att plugga i alla fall. Hade jag ju inte innan då hade jag tappat lusten helt men nu så! Tror ni jag kan vara klar om max 1 ½ månad? Klart jag kan. beror ju på hur mycket körning jag tappat ;-) Teorin e inget problem längre känner jag. Nog tjatat...

Älskar mina vänner och min familj <3

O du... Saknar dig...

Buzzning om Sensodyne Tandkräm!

Har nu i några veckor använt SENSODYNE TANDKRÄM mot ilningar.
Kanon måste jag ju bara säga! Den har verkligen funkat på mig, sen gillar jag att den inte är så stark. En mycket mild smak. Det som kan vara liiite negativt är att den skummar extremt mycket.


Jag är registrerad Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Vill du också Buzza eller bara kolla vad det handlar om så kolla in här BUZZADOR



Fredagsmys <3

Ja då va det fredag igen <3 Så underbart!

Sitter och väntar på att pasta vattnet ska börja att koka så vi kan äta när pastan e klar. Köttfärssåsen har stått på kokning en stund. Gottigt så =)

Ikväll kommer Jessica, Bettan och barn hit så ska vi titta på film. Sen i morgon blir det tjej mys hemma hos Jessica. Hon ska bjuda på mat oså på hennes färdiga inglasade balkong *Mega mys* Blir jag, Bettan, Tinizs och självklart Jessica =)

Igår va jag själv hos mormor. Skönt utan barn och att få lite egen tid med henne. Man kan prata på ett helt annat vis när barnen inte e med... Skratta så jag höll på att kissa ner mig åt mormor. Galen e vad hon e <3

Nä det va nog allt för nu...

Ett steg i rätt riktning =) Känns bra tycker jag! Hoppas att du tycker det med!

Puss på er som förtjänar det!

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0