Jobbar =)

Ja här va det inte mycket skrivet på sistone ;-) Finns inte så mycket tid till det längre.
Jobbar 6 dagar i veckan he he så har fullt upp... Tycker så synd om barnen bara som får vara så långa dagar på dagis/fritids. Bella är på dagis från 6,50 till 16,30 o Cevin går till skolan vid 7,30 o går hem vid 16,30 så mycket långa dagar.. Men får glädja mig med att det inte bara e vår familj som har det så.

Började jobba i mellan dagarna den 27.e o har sedan dess hållt full rulle. Första lönen kommer på tisdag men blir inte så stor då det bara va 3 dagar jag jobbade där men jobbade 33 timmar de tre dagarna så inte illa pinkat ;-) Är så glad att jag fixar detta nu o klarar av det efter att ha gått hemma så många år. Kunde man inte tro att jag skulle klara av men jobbar med Tinizs hela dagrna så får bra stöttning =) Sen jobbar ju gubben på samma jobb o Miche, Sebbe o Mick. Så man har ju trevligt gäng..

Annars så är allt bara kanon bra. Förutom i tisdags då jag trodde jag skulle dö. Men det löste sig o va bara överansträngning men inte så konstigt kanske. men icke varit hemma för det he he.. Love it! Jobbet asså.. Fy för att gå hemma o dra sig! Finns ingen värk som inte går att arbeta bort säger Magnus ha ha.

Puss på er <3

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0