*Nervös*

Ja det är jag, av många anledningar..

Dels e ju mitt första barnbarn på väg. Okej enligt många inte biologiskt men det skiter jag i för enligt mig e det mitt <3 Jag längtar jätte mycket. Ska ju vara med på förlossningen så kommer vara med i det lilla underverkets första sekunder. Känns jätte stort <3 Vilken dag som kan det hända, lilla Miche pappa?!?! Känns ju också overkligt hihi.

Sen e det snart Tinizs och Tommys bröllop. Ska bli så kul att få se busiga Tommy stagda sig med underbara Tinizs. Min bästa vän och arbetskamrat <3 Kommer böla som ett svin men det får man ta hi hi... Vet om att det kommer bli en dag o minnas o att allt kommer gå kanon <3

Sen e det dags för sista mötet med sköterskor, läkare och kirurg inför min gastic bypass. Jag e så otroligt nervös inför det. Det är en stor chans till ett nytt liv jag får men e så rädd för att det ska misslyckas. Tänk om man dör? Jag älskar min familj o mina vänner så otroligt mycket o vill leva mycket mycket längre än så här! Men utan operationen så kommer jag inte få det i vilket fall så det e bara att gilla läget.

Nu ska jag strax in i duschen innan jag ska lägga mig jämte min underbara man o kolla röstningen på Eurovision =)

Love ya! Pöss pöss

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0