Trött och Grinig!

Ja vad ska man säga idag, trött och grinig har jag varit kan jag lova. Vaknade på lite fel sida eftersom jag inte ställt klockan och Cevin skulle till skolan. Men det löste sig han va på skolan 5 minuter sent bara. Så i morgon ska jag dubbel ställa klockan ha ha ha.

Ja annars har jag varit på körskolan idag. Sista teori kursen men fick en extra nästa vecka med sådant som e lite svårt. Hur man räknar ut vissa skaer oså. På börjat delproven med och har klarat 2/9. Stolt så!


Nä nu ska jag strax nana. Puss på er!

*Jag undrar, jag undrar*

Min Busprinsessa.... Älskar!

Solen <3

Åh va solen kan göra en på riktigt bra humör =) Älskar verkligen solen. Tyvärr blåser det ju så jäkla kallt men det går bra det med så länge vi slipper snö och regn.

Nu hoppas jag att mina papper kommer snart för nu har vi anmält oss till Halkan med och vill verkligen få detta gjort nu. Vill ha mitt körkort NU! Men det e bara drömmar ännu *suck* Sitter i telefonkö till Transportstyrelsen igen för att se hur det går. Ska bli intressant och se vad dem har att säga idag. Ha ha dem borde ju tröttna på mig snart ;-) Har bara 19 minuter kvar i kön *SUCK*

Annars knallar det här, va hos mormor igår och sen efter vi kommit hem så kom Tinizs <3 Hon kommer igen i morgon och då åker Cevin till Tommy för att hitta på lite kill bus med honom. Hihiu, han tjatar hål i huvudet på mig om att det ska vara fredag nu. Hi hi den som väntar på ngt gott...

I morgon tänkte jag och Tinizs hitta på ngt girlisch.. Vad kan man hitta på då? Ge mig gärna förslag =)

Nä nu ska jag sätta mig i soffan med min man som e hemma på lunch. Pösssssss

*Tänker & vill med vågar inte*

Bella sover...

Åhh va jag e uttråkad... Bella sover, Magnus jobar och de andra barnen e i skolan. Förstår inte varför Bellsan sover så länge idag. Man ska kanske inte klaga?

Skulle behövt plugga men har ingen ork till det just nu. Late e vad man e he he. Nä e jag väl inte egentligen med tanke på hur mycket jag lägger ner på pluggandet. Tråkigt bara att det känns som att det inte ger något resultat alls. Besviken som fan på mig själv. Man kan ju undra vilken svår läsförståelse jag har. I praktiken e det inga problem men just när det e fakta då e det kört för min del. O det gör att jag tappar sugen helt. Men skam den som ger sig. Jag ska ha mitt körkort så e det bara så det e bara att fortsätta plugga. Idag e det 5:e av 6:e teorikursen så får dra nytta av det för det vi lär oss där det får jag in. Får väl be Miche hjälpa mig att förstå lite annars. Eftersom att han förstår lite mer än mig. Vi gör ju detta tillsammans men han ligger före pga att han fått sitt körkortstillstånd och inte jag. Han fick sitt efter 2 veckor och jag har hittils fått vänta 5 veckor. SUCK! Ska ringa och tjöta idag igen tänkte jag. Får se vad dem säger.

Om en del annat vet jag inte vad jag ska säga riktigt ha ha. Vilka jäkla idioter det finns asså. Ha ha ha rent patetiskt. Usch och fy o blääääääääää! Jag tror jag kräks på idioterna asså. Hade ALDRIG och då menar jag ALDRIG dravlat så mycket falsk gogga för att sedan göra så mot min så kallade vän. ALDRIG! Mycket ska man få bevittna i sina dar men detta tar nog fasiken priset!

Det jag skrev om för ett tag sen som handlade om kärlek e inte hemligt längre hihi... Miche har gått och skaffat ny flicka ;-) Vi har väntat på det länge men äntligen har det blivit något. Han och Jessica e såååå fina ihop <3 Mys mys <3

Nä om man skulle ta och bädda lite här o så men jag tycker att Bella kan vakna så vi kan få i oss lite frukost här. Har ju varit vaken ngr timmar så jag e ganska hungrig nu....

Puss på er som förtjänar det!

.......

Ja vad ska man säga? Livet är helt underbart, eller not! Nej det e väl synd och klaga men det kunde vara bättre. Förstår inte varför man kommer in i dessa dåliga banorna  imellanåt. Man ska ju vara glad åt det fina vädret ju =) Nu ska det ioför sig inte vara ngt fint väder resten av veckan och kallt som fasiken har det varit. Blåsten har ju känts som minusgrader.. Oj va jag klagar ha ha..

Ja vad händer annars i veckan då? Hm inget direkt inplanerat, finns så mycket jag vill göra men känner mig lite låst. Men det löser sig snart =)

Saknar min Tinizs men hon kommer antingen i morgon eller onsdag så bara att vänta ;-)

Nä ska la ta och lägga mig o glo tv!

PÖSSSS

Saknaden e sååå stor <3

Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Saknaden e just nu enorm. Hoppas så innerligt att vi ska hitta tillbaka till varandra. Vet att detta inte kommer att vara bestående. Det går inte. Jag kan inte... Hur skulle jag kunna leva utan den person som funnits där för mig genom några av mina svåraste stunder? Hur skulle jag kunna leva utan den person som är mig närmst? Utan den som är min syster? Utan den som är min familj?Nä det går inte! Det får inte vara så! Visst att vi kanske inte är det vi va förut men det går att hitta tillbax. Det går att reda ut. Jag vet det.....
Alla förändras på olika vis men man KAN få det BRA!

Älskar dej min underbara Linnea <3<3<3 GLÖM ALDRIG DET!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt

Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

VÅR!

Vårkänslorna har verkligen tagit överhanden hos mig <3 HELT UNDERBART!
Kan man annat än att älska detta underbara väder? Det spritter i hela kroppen och man kan inte sitta still hihi... Varit ute massor de sista dagarna.

Min älskade Lisa kom igår med <3 Fy fan rent ut sagt vad jag saknat riktiga Lisa <3 Nu får du fasiken vara kvar för att stanna. Du e en buse utan dess like men älskar dej så jävla mycket ändå <3 I morgon kommer hon igen med Wilmisen, snutte fisa!

Tinizs har varit här från igår och stannar tills i morgon, såååå ensamt det kommer att bli igen då ju <3

Nä nu ska jag föra över massor med musik till min telefon hade jag tänkt =)

Puss på er!

Över?!?!

Ja då sitter man här vid dumburken igen ;-)

Har man ett liv?!?! Juppz har jag =)

Ja igår så hade vi kalas på Busfabriken för Cevin. Han va så nöjd så min stora prins. Fina paket o roligt hade dem allihopa =) Nu är äntligen kalasen över för en stund. Liiiten stund.

Det va intressant att se vilka som verkligen hörde av sig till barnen. Ska ha det i åtanken. Va inte riktigt nöjd med vissa. Svar får man inte heller. Sen har jag fortfarande en person som jag måste prata ut med men det kommer när det kommer...

Det är ju sååååå kul, kärleken spirar här runtomkring oss <3 Så gulligt så! Hoppas nu bara att det håler men lika katastrofalt som för vissa andra blir det ju iallafall inte. Dessa två jag syftar på mest går in med öppna ögon båda två och vi har bara väntat på "när" det ska hända. Önskar de båda lycka till <3 Båda förtjänar lyckan <3

Sen har vi lite annat med men lite mer problematiskt. Men men det håller jag för mig själv med tanke på vissa nyfikna saker som skvallrar vidare annars. Får ta det i ett låst inlägg sen.

Ja det va väl allt. Ska sätta mig och mysa med Cevin och Bellsan i soffan och titta tv. Yasse har en kompis här så där är det inte värt att störa *ha ha ha ha*

Puss på er!


Sandra 18 år och Cevin 8 år <3

Jaha nu va släkt kalaset också överstökat. När det hela är över på onsdag har vi avverkat 7 st kalas på 3 veckor ha ha. Nu e jag trött på kalas kan jag lova. Men finns ju inte så mycket att göra åt det ;-) Idag ska vi till Sandra på kalas för i morgon fyller tjejen 18 år <3 Stora tjejen nu =) På tisdag fyller min prins 8 år <3 och inte att glömma min Zara <3<3<3

Hm måste iväg på tisdag trots att prinsen fyller år men är ju bara någon timme. Så det blir att fira honom på kvällen sen så alla e hemma. Lite små bökigt men det får gå. På onsdag blir det Busfabriken med hans kompisar så det e nog det han längtar efter mest. Han fick  ju sin BMX tidigare så blir inte så mycket presenter på¨tisdag. Kan julova att BMXen kostade ordentligt ändå... Uscha nu e vi urfattiga *not* Men känns som att det absolut inte blir några utsvävningar mer tills nästa lön ha ha ha.

Igår va vi på Eurostop så Yasse fick handla för alla sina pengar hon fått i födelsedagspresnt och i julklapp hihi. När vi kom hem hade hon smällt 1250:- på kläder och 340:- på smink. Så hon hade bara 60 kr kvar på sitt Kicks kort och nada kontanter! Ha ha ha. men hon e nöjd och det är huvudsaken =) Och hon fick massor av fint! 2 tunikor, 1 top, 2 basik linnen (långa), 1 st Baggy jeans, 1 st baggy jeans shorts, 2 st svarta leggins, 1 st cerisrosa leggins, 1 st turkosa leggins, 2 par strumpor (till ballerina skor),  1 st Mascara, 1 st kajalpenna, 1 läppglans och en ny sminkbortse =) Så mycket bra shopping om jag får säga det =) De små köpte för sin pengar med men det gick bara till leksaker ha ha. Lite skillnad på vad man vill ha när man är 3, 8 och 13 år märkte jag =)

Jao det va la allt för nu...

Saknar min Tinizs <3<3<3

Hm en person ska jag försöka prata med.. Känns inget vidare... =(

Älskar min familj och mina underbara vänner <3

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0