Liiite =)

Ja får bli lite uppdatering nu innan jag ska iväg o hämta lilltrollet på dagis. Det börjar gå så mycket bättre nu när hon är där 5 dgr i veckan 3 timmar åt gången än innan när hon va 5 timmar 3 dgr i veckan. Konstigt hur olika man kan vara, Cevin har det aldrig varit några problem med. Tur vi kunde lösa det på detta sättet =)

Idag har vi tagit vår frukost som jag o Lotta brukar göra på tisdagar o efter det har jag inte lyft många knop... Blir desto fler när jag har hämtat Bella sen. Ska inom o träffa Magnus en snabb sväng först o sen ska vi hämta Yasse när hon slutar. Efter det blir det middag o vidare för mig till Föräldrar föreningen på årsmöte. Får vi se hur det går :-S Tycker ju inte om att ge mig i väg så där själv men det SKA gå bra. Det är ju för barnen så får tänka på det. Ville gått med redan förra året men har stärkt mig själv så otroligt mycket sne förra året så nu så =) Det är så skönt atta vara mindre beroende av andra och kunna ta tag i saker själv. vara en egen individ som klarar av saker. är glad för min förändring, tycker den gjort mig så mycket starkare. Nog tjatat... Sen ikväll efter det blir det nya Beck *Wihoo* Lotta kommer hit får se om man kan få över Bettan med...

Älskade Marit & Sandra har flyttat hit till vår gård nu =) <3 Så skönt att ha dem nära igen. Hm frågan e om dem inte tycker det kommer att bli tjatigt ha ha ha... men det får dem ta ;-) Nä hämta Lillan va det... Puss på min familj o mina vänner!

Små trött...

Ja då ligger man o hade väl från en början tänkt att sova en stund till innan Bella vaknar men det verkar sämre med det. Jag vet inte men ibland far tankarna runt i huvudet. Finns en del som händer runt omkring som gör ont i hjärtat. Om man ska prata om annat i stället så har jag utan tvekan hittat ett nytt intresse :) Finns något som kallas Geo som man kan jämföra med orientering men mer specifikt letande när man väl kommit fram till platsen. Så in i Nordens kul. Tyvärr har vi fått göra det lite sent jag o tjejerna för Magnus har jobbat över så har fått vänta tills han slutade pga barnen. Men vad gör det om hundra år? Ett intresse är ett intresse :) Vi gjorde det med barnen häromdagen o Cevin blev i extas o kallar det skattjakt ;) Den lille killen hi hi. Nä annars då? E så sugen på att dra o simma idag men e inte det lättaste med Bella. Då blir det bara bus ;) Nä nu ska jag ta o spela lite på tele innan de andra vaknar här hemma. Cevin har redan gått. Han ska ta foton idag så ska bli kul att se slut resultatet <3 Puss på mina underbara vänner!

Passa på =)

Ja man får väl göra det medans tösa e på dagis. När hon e hämtad e det full rulle igen.

Idag tog vi våran vanliga frukost jag o Lotta o när vi kom ut ifrån cafét så fick vi oss ett riktigt gott skratt. Vilken go tant asså! Tre ggr kom hon tillbaka o prata med oss ha ha ha... Ni kanske inte förstår det roliga men vi två som va DÄR vet HA HA =) Hon pratade om allt mellan himmel o jord. Så vill jag va när jag e gammal det e en sak som e säker. Inte en gammal sur tant som klagar på allt utan precis som henne. Hon hade en del intressant att säga =)

Annars så e Bellsan bättre nu bara så där vände det. Skönt det <3 Hatar när lillfisen e sjuk. Det hoppade visserligen över på mig men jag överlever det. Känns redan idag mycket bättre.

Igår va jag på utvecklingssamtal med Cevin o blev riktigt förvånad över all berömm jag fick över Cevin. Enligt honom själv hade han varit jätte busig men han fick mest berömm. Min duktiga kille <3

Nä nu får det vara bra för idag =) Tjing Pling!

*MEGA SUCK ARNE*

Min lilla prinsessa...

Ja nu e det 4:e dagen med över 40 graders feber :( Va på vårdcentralen idag men efter deras provtagande kunde dem bara komma fram till en virus infektion. Tycker det e konstigt att det inte släpper på henne. Jobbigast e ju att hon inte äter o dricker som hon ska o nu har hon inte kissat sen 14 tiden så kommer det inget inatt eller i morgon förmiddag så får jag ta henne till sjukan igen. Annars idag har vi varit på föräldrarmöte på Cevins skola o på onsdag blir det Utvecklingssamtal. Ska bli intressant med tanke på oroligheterna de har i klassen. Men blir nog bra. Nu e det dags för att sova. Puss på er mina vänner och familj! Älskar er!

Skit med...

Ja nu sitter jag här med telefonen och bloggar. Tur att man har en liten mini dator och fri surf ha ha. Inte beroende av internet? Näää... Vårat internet fungerar inte det går segare än segast så går inte ladda upp någon sida alls. Störigt som fan! Mer tråkigt e att barnen e dåliga. Izabella började med feber igår o det har fortsatt hela dan. Sen har Cevin börjat bli små grinig med o tycker han börjar bli varm men syns inget på tempen. Fryser gör han och har filt på sig. Hoppas de blir krya snart mina små hjärtan. Skulle iväg i morn o titta på Jessicas nya place o käka pizza med henne o Theo men får se om barnen orkar. Hoppas ju innerligt på bättring men man vet ju aldrig. Nä slut tjatat nu! E glad att Tinizs e hemma igen <3 Miss and Love You! Puss på er!

Fredag hela dan =)

Juppz det e det minsann...
För vissa är det glädjens dag och för andra e det en sorgens dag <3 <3 <3
Tänker på er oavsett...
L & L ni finns i mina tankar <3
Grattis Moster med familj till min nya kusin =)=)

Sista tiden har det blivit mycket skratt som förr. Har inte lyckats spruta ner köket med mjölk men det kommer nog det med ha ha. E så glad att jag har dig i mitt liv igen Lotta <3 Trodde aldrig någonsin att det kunde bli så här bra igen. Vissa e värda flera chanser medans andra inte är värda ett skit! Gick in i detta med ganska så låsta känslor för att inte någon av oss skulle bli sårade igen men det e öppet helt nu <3 Vi har våra rutiner ha ha, you know Brady =)Puss på dig hjärtat!

Fick Izabellas första dagis foto idag <3 Hon blev så fin vårt lilla hjärta. Hon är så vacker <3

Idag vet jag inte vad som händer. Blir väl en bra film kan jag tro, brukar vara det som passar sig en fredag när gubben e trött och en annan vill göra ngt. Oftast blir det jag som kollar hela filmen ha ha ha.. Men det gör inte mig så mycket för har oftast en vän här som tittar med mig. Finns nog inget värre än att behöva sitta ensam. Tur man har sina underbara vänner <3 <3 <3

E så glad för min Tinizs, hon får nog komma hem idag. Ska bli intressant att se denna utvecklingen. Detta är vägen till er dröm, en dröm som KOMMER att slå in! 
Snart e det min tur med *nervös* men det fixar jag med =) Allt för att få vara kvar hos mina barn och min man.. Mitt allt <3 ja dessa snart 12 åren har skapat mig en familj som ingen kan ta ifrån mig.  Så e det! Inte en massa hoppande fram o tillbaka, hit och dit utan så e det bara!

Just nu e Cevin hos sin kompis Dejan och Izabella sitter med stjärnchips i soffan o tittar film. Sen bär det av utåt. Här trotsar vi vädret o tar oss ut. Så e det bara! Ska åka senare upp till kyrkogården o tända ljus men det får mörkna lite först..

Hm jag bonus farmor? kan inte få in det i skallen o det låter ju bara helt CRAZY!!!!!! HA HA =)

Puss på er!!!!!



GLÄDJEN E STOR <3

Nu får jag lov att skriva ut det, jag ska bli Bonus Farmor innan jag fyller 30 ♥
Grattis Michell & Josefine - All lycka till er tre ♥ ♥ ♥

.......

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?!?!?! HA HA HA HA =) Så otroligt lycklig! Klå den om ni kan innan ni fyller 30 ;-) <3 <3 <3 <3 <3

Wiiiie!!!

Så jävla glad!!!! Det ni <3

Världens underbaraste barn <3

Ja det har jag verkligen. En helt otrolig kärlek känner jag för dessa underbara varelser <3 <3 <3 Hur har man kunnat leva utan dem? Hur va livet före dem kom? Kan inte minnas denna tiden. Vad levde man för då? Nä vad har hänt sista veckan? Inte mycket som behöver nämnas här i alla fall.... Nu ska jag mysa lite till med lill tjejen innan det e dags för att göra lite middag. PUSS PUSS ÄLSKAR ER MINA NÄRA <3 ALL LYCKA TILL TINIZS <3 DU FINNS HÄR I TANKARNA HELA TIDEN!

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0