=)

Jaha då sitter man här igen... Vet inte om jag har något att skriva egentligen men men...

Nu har Yasse gumman också fyllt år <3 Fick en hel del damen. Mest kläder och skor :-D
Nöjd va hon i alla fall. Ska iväg sen och köpa kläder osv för sina pengar med men som jag sa att det e bäst att vänta tills efter fredag då vi haft kalas för alla tre.

Snart ska jag iväg på plugg men fick ett tråkigt besked idag så det kommer inte att gå så snabbt som jag trodde.... Usch blir så ledsen å arg när det inte går min väg. Men det e bara att andas in och räkna till tio ;-) 1, 2, 3 . . . . Men va gör en månad? Måste ändå vänta tills sluotet av Juni av andra själ.

I helgen va vi iväg i Göteborg jag och Magnus. Bodde på båten Barken Viking... Sååå fint 4 stjärnigt hotell =) Det va 10 års jubileum med spelföreningen. Otroligt mys... Barnen va hos Tinizs och Tommy. Dem tjatar om att få åka dit igen hihi... HAde haft mega skojsigt där =) <3 Tack för hjälpen hjärtat!

Igår va Bella hos tandläkaren men gick inte så bra för hon ville inte visa sina tänder ha ha ha... Ja ja så det kan gå. Idag va hon på 3 års kontroll på BVC och det gick bättre i alla fall <3 Hon har inte gått upp så mycket i vikt dock men har skjutit i längden ordentligt.

Nä nu ska jag ta in tvätten... puss på er!

Izabella 3 år <3

God morgon underbara onsdag =)

Bellsan fyller 3 år idag - Mamma älskar dej!

Hon har fått en tigernalle så länge tills Magnus kommer hem på frukost så att han får vara med när hon ska öppna sina paket <3 Det blir lite av varje, en ritbräda, ett Laban memoryspel och Hello Kitty sandleksaker. Det får räcka för den lilla damen. Hon e ju en marodör när det gäller saker så får hoppas att det håller ;-) Hihi..

Sitter och samlar kraft för att dammsuga men orkar inte ännu. Ska göra tårtor sen men ingen brådska med det då Magnus inte slutar förrens kl 16. Sen har han möten och grejer idag med men hoppas att han kan slippa det idag för annars fördvinner Bellsans all vakna tid.

Annars så va Tinizs här från i måndags tills igår kväll. Hon ska ju ha barnen i helgen när vi ska iväg på 10 års jubileum i Göteborg med Spelberoendes förening. Ska bli riktigt skojsigt =) Ska passa på att köpa lite paket till Yasse där uppe som fyller på söndag <3 Lite roligare saker än i Halmstad ;-)

Nä ha det så bra mina vänner så länge!

Pöss

Friska?

Jah då vart familjen bättre igen då =) Hoppas att det håller sig nu. Magen har varit upp o ner fast jag varit "frisk" i någon dag. Fast tror mest att det är rädslan som speglar in där..

Nu är helgen kommen *tack gode gud för det* I morgon ska vi dock iväg på förmiddagen, hm hoppas nu detta går vägen =) Väntar på papper bara nu... *Längtar*

Vi har två födelsedags barn nästa vecka, först Bellsan den 24:e sen Yasse den 28:e <3 Händer väldigt mycket i veckan så vi har valt att fira dem veckan efter. Eller ja Bella på sin dag självklart med familjen och yasse likaså men för släkt oså får det bli veckan efter. Har knappt orkat tänka e dem banorna när man varit sjuk men det löser sig.

Skulle behöva ta tag i fönstrena här hemma men vem orkar? Blääää, kanske tar v-rummet i alla fall för det e ren katastrof efter att Bella varit där och kladdat. Är det lönt att ta dem när man vet att hon kommer ge sig på dem igen... Hon e otrolig den damen. Henne har jag helt klart får för mina synder skull.. Fast det sägs ju att man får oftast ett lugnt barn och ett lite vildare. Med tanke på hur lugn Cevin alltid varit så är det ju då inte konstigt hur vild Bellsan är.. Glad att jag är över med den biten nu. Får snusa andras bebisar istället <3

Ja dax att börja ta tag i disk, tvätt osv här hemma då =) Hade helst sluppit men det går ju tyvärr inte iväg av sig själv så lika bra att ta det så man kan njta av en lugn fredag sen.

Puss på er nyfikna =)

***SAKNAR***

Kortis...

Äntligen bättre. Uscha va jag mådde dåligt igår och iförrgår. det hela började i lördags kväll när Cevin började spy. Sen va det Bellas tur i måndags eftermiddag och min på måndag kvällen... Fiiiii fan! Hoppas innerligt att andra i vår närhet slipper detta men det vet man ju aldrig. Städar, städar och städar här hemma idag men vad hjälper det egentigen?

Annars vet jag inté mer vad jag har att säga :-S

Sånt e livet =)

Puss på er så länge <3

2 viktiga beslut i mitt liv!

Detta kommer att bli så bra =) Nu jäklar kör vi =)=)=)

I morgon ska det första påbörjas sen på tisdag så är det det andra som ska tas tag i =)

Man kan tänka som så att idag är första dagen på resten av ditt liv <3

I fredags firade vi vår 11 års dag ihopa jag och gubben min. Utan avbrott och utan jätte svårigheter. Har hunnit med mycket under dessa år. Vi firade inget specielt denna gången då Magnus va jätte trött efter jobb osv... Men det tar vi en annan dag - Glöm inte att jag älskar dig så otroligt mycket <3

Magnus och Miche va innan och beställde tid till Cevins kalas på busfabriken så han och Yasse har varit iväg och delat ut dessa kort man får. Han e så glad min lilla kille <3 Trodde att han skulle välja pirat rummet men icke, han ville ha Disco rummet.... Blir han inget inom musik skulle jag bli måttligt förvånad..

Nu ska jag börja med maten.... Ungsfalu med potatismos - Barnen älskar min mos och de va Yasses tur att bestämma maten för idag då hon åker till mamma i morgon <3

Ja frågan är om man ska skratta eller gråta... Av vilken anledning skulle jag ljuga om vissa saker? *Suck*
Jag tror jag väljer att skratta faktiskt... Huvudsaken är att JAG vet vad som stämmer sen skiter jag i resten!

Puss på er!


Älskar min fina Tinizs <3<3<3



Ledsen *100...

När allt inte blir som man tänkt.. Vad ska man göra då? När det känns som att benen ryckts undan på mig? Trodde verkligen att jag stått i kö ett år men ack va det sket sig. Ska se om jag inte kan få läkaren att skriv ut ett intyg på att han skulle skrivit/skickat för ett års sedan... Känns ju som en hel evighet =( Orkar man det?
Usch kändes inte alls okej men vi får se den 9:e ska dit då. Håll tummarna för mig ni som vet vad det handlar om... *arger och ledsen så*

Annars va vi ju som sagt ute i fredags och guuuuud va kul vi hade. Bästa ute kvällen i mitt liv kan jag garantera er hihi... Är inte alls sugen på att dricka alkohol igen men som det känns just nu så skulle jag lätt göra om det he he. Kan fortfarande inte prata ordentligt he he... Tappar ord hit och dit, låter som att jag är i målbrotten =)

Ja på fredag firar vi 11 år ihop jag och min man men vet inte rikigt vad som händer... Vill så gärna ge han en sak men det är omöjligt.. Eller så ska man inte säga men vi har tre barn som fyller tätt här nu så det måste köpas födelsedagspresenter. Annars hade jag gjort det utan att tvekan. Älskar dej så otroligt mycket Magnus <3

Nä nog om detta ska gå och mysa med Bellsan nu innan det är dax för middag. Hm tror jag ska göra rejält med mat idag så ingen går från bordet hungrig =)

Puss på er som förtjänar! 

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0