Vill inte!!!

Fattar inte varför man har såna där dagar då allt e pest!!! Bläääää! Nä idag ska det putsasfönster. Vill någon vara snäll o hjälpa mig?!?!

Många tankar!

Ja tankarna rullar på ganska bra just nu. Undrar hur man får lov att bli behandlad när man är psykiskt sjuk och har ett missbruk. Är man inte värd något mer sen då???? Ska sammhället sluta ta ansvar? Hemtjänsten har låtit min mans mamma leva i missär.... Hon har bott i ett hus utan någon som helst socialt liv. Kunde i slutet inte gå utan har hasat sig fram på baken så hon fått fullt med flisor i baken och legat i sin urin dag ut o dag in. Om man ser att allt e åt helvete hör man inte av sig då? Varför har ingen hört av sig?!? Hur kan hemtjänsten bara låta det va så!?!? Har man inga skyldighter inom hemtjänst? Detta e så sjukt så det finns inte. Jag e förkrossad. . . Nä fy fan rent ut sagt!!! ANMÄLA!!!!! Kommunen har vetat men INGEN har hört av sig fast det bara finns ett barn. Sjukt som fan. Hänt mycket, mycket mer men kan inte ta upp allt. Gör för ont. Tack snälla Tinizs som va här så snabbt o tog barnen så vi kunde åka dit. Fått mycket gjort idag o kommer bli MÅNGA rundor dit. Men det får lösas på något vis. Puss på er mina nära ni andra dra åt h*lvete!

Söndag..

Det blir bara kallare och kallare... *brrrr*

Igår va en riktigt konstig dag, hände lite tråkiga saker i närheten som fick en att inse vilken förbannad skit droger kan göra. vet väl redan men känns ändå hemskt. Vila i frid (F)
På eftermiddagen åkte jag och Lotta en snabb sväng o tände ljus. Så mysigt med alla dessa ljus som skiner o all den värme som folk faktiskt har mot sina bortgångna.. Har varit lyckligt lottad med att inte haft så många i min närhet som gått bort. Gör så ont att se alla de som mist någon som dem älskar.. Tänker på er!

Ja igår på kvällen va jag på förfest hos Lotta med några andra sen drog vi till stan. Stan kunde jag varit utan om jag ska vara ärlig.. BORING!!!! Endast fjortisar ute... Nä trevligare när det e lite blandat tycker jag men beror nog på åldern ha ha ha... Idag känner jag mig inte mer sliten än att jag dansat för mycket ;-) Men det går över :-) Inte bakis i alla fall o det e skönt.

Ikväll blire film med vänner och familj - MYSPYS på hög nivå! Lotta, Mick och kanske Tinizs?!? och min underbara man <3 Har redan en massa tända värme ljus för det e så kallt o mörkt. Men hjälper med ljusen en del känns det som..

Nä har väl inte så mycket att dela just nu. Pöss pöss

Sova?!?!

Ja jag ska väl igentligen sova just nu med tanke på att jag ska upp igen kl 6 men e fortfarande uppe i varv efter att jag och Lotta varit på bio och kollat nya Saw 3D. Rekomenderar ingen att betala det priset för att se den på bio för så bra va den inte enligt mig. Är egentligen inte så kräsen men tyckte det mest va som vanligt. Ja ja bra sällskap hade man i alla fall <3 Igår kollade vi på Mirrors 2 men den va heller inget att hänga i granen. Kanske är man mättad med film?!? Nä hoppas vi verkligen inte. I helgen ska tjejerna ut. Får se hur många vi blir men ska bli kul. Känner mig elak mot gubben men får väl gottgöra det på något vis ;) Nä kolla face en sista gång o sova sen va det ja! Puss på er som förtjänar det!

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0