Friska?!

Ja det va väldans va vi har varit sjuka sista tiden. Det som är så dumt är att det är jag och Bella som åker på det hela tiden. Vi vet ju vilka som har sämst immunförsvar i vår familj ?!? Hoppas att det kommer att hålla sig ett tag nu för sista omgången nu va absolut värst på länge. Att man kan bli så ynklig när man har feber...

Ja annars då? Cevin har bytt skola nu och har börjat på Furulundsskolan och han trivs som fisken i vattnet. Mycket hårdare regler men han gillar det och får lärt sig mer. Är så glad att han får utvecklas som individ istället för att bli backad som han blev innan. Han har börjat tävla i schacken nu med och det går jätte bra. Är så otroligt stolt över den fina son jag har och att han e så underbar! Hur lyckades jag? Helt underbart!

Bella har klarat första terminen nu i skolan men hon gillar inte skolan. Kan ju bero på att hon har tusen myror i rumpan. Ska se hur det blir till sommaren om hon växer till sig eller om hon behöver utredas. Bättre att kunna få den hjälp hon behöver. Gillar inte diagnoser men eftersom jag själv e bipolär så är det ju inte helt omöjligt att hon med har något?

Ja annars rullar livet på och snart har jag och min underbara man varit ett par i 15 år... WOOOOW säger jag bara. Räknar inte med mitt konstiga beteende som höll på att kosta oss det vi har. Tar fullt ut på mig detta och ångrar det varje sekund som går. Drömmer mardrömmar om hur jag sårade honom. Men man får försöka se det positivt istället. Blev nykära och det sitter i ännu. LOOOOVE säger jag bara.

Nä nu ska jag leta vidare efter jobb. Lätt? Nä tyvärr...

Ha en trevlig alla hjärtans dag alla fina stjärnor som lyser upp min vardag <3 <3 <3

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0