Borta med vinden ;-)

Ja ny ca det dags att försvinna från Facebook. Man vet att man existerar iallafall utan att vara där inne. Träffa folk i riktiga livet och sms o telefon i övrigt. Har märkt senaste tiden iallafall vilka som vill vara med i mitt liv och vilka mina vänner är. Så nu blir det mer bloggande för det man skriver på statusarna vill komma ut iallafall.

Annars här hemma är jag och barnen fortfarande dåliga. Börjar bli riktigt tjatigt. Vill JOBBA så vi får ihop pengar till vår resa. Ja vi har bestämt oss för att resa igen. Ska bli så skönt att få egentlig bara vi i familjen. Har inte riktigt bestämt vad vi ska detta året men först va ju jag och Cevin i Turkiet sen året efter (förra året) va vi ju alla fyra på Kreta (Grekland) så hade varit kul ned något nytt. Många snackar om Bulgarien. Så kanske är ett alternativ. Men som sagt först ska vi få ihop pengar och det får vi inte när vi är sjuka här hemma hela tiden. Men snart så kan vi fan inte vara med sjuka så då kör vi järnet.

Nä nu blir det en film till på Netflix med min nya IPad. Blivit beroende av drama/romantik. Sitter med mina lurar och stör ingen och Magnus slipper dem he he.

Puss på er mina stjärnor! Älskar er <3

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0