Sova?!?

Ja det e väl det som e meningen egentligen att jag ska göra men kan inte. Jul närmar sig med stora steg o har inte köpt julklappar ännu... Men det kommer. Men julen känns inte nära ännu. Tyvärr smittas nog den icke julstämning jag känner över på barnen. Cevin e inte alls så pratig om julen detta året. Allt bara känns fel. Hoppas det kommer för så här vill jag inte känna. För övrigt händer det inte mer än vanligt. Hoppas på en mysig helg med min man men vem vet? Kanske bara blir jobb hela helgen igen. Hoppas verkligen inte på det. Har inte varit så bra sista veckorna när han nästan inte e hemma. Älskar så in i Norden o känns så jobbigt när vi bråkar. Ja vi gör det med ibland men inte ofta så när det väl händer känns det tungt <3 Jao nä spela något på telefonen sen sova då. Puss på vissa <3

Suckar högt!

Ja det gör jag... Vet inte riktigt vad jag ska säga men vissa saker stör mig något enormt!
Men jag ska inte ta upp en massa för det är DU inte värd! Punkt slut! Over and out!

Ja annars så e livet på topp =) Har fått jobb med nu så nu är det slut på lat dagarna he he... Nä är inte så många timmar ännu så kan fortfarande ha det slappt =) Meningen är att jag ska öka i tid sen när jag kommit igång ordentligt men har man gått hemma så här länge som jag har får man nog ta det riktigt lugnt. Skynda långsamt!

Snart jul o jag har inte köpt en julklapp ännu ha ha ha, känn ingen press liksom. Jo det kryper i mig men vet inte vart jag ska börja... Men det löser sig =) Gör det alltid.

Lär dig livets stora gåta
Älska Glömma och FÖRLÅTA!

*Så hänne*



BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0