Julen e över =)

Åh det känns riktigt skönt vill jag lova. Nu ser jag fram emot nyår och sen det nya året. Tänk så mycket nytt som kan hända då =)=)=) Så kul =)

På nyår har vi som vanligt våran nyårsfest och alla som vill komma e bjudna. Brukar bli en succe <3 Med r'ätt människor så kan det inte bli ngt annat än bra.

På julafton va vi hos Nea med familj och det va jätte mysigt. Kändes skönt att för en gångs skull inte vara hemma. Men som sagt borta bra men hemma bäst. Cevin kom hem igår där ifrån. Tack för hjälpen med skjutsen! Barnen e jätte glada för sina julklappar och verkar klart nöjda. Tråkigt nog så blir det alltid för mycket klappar. Man hänger ju inte med på öppningen ;-)

Ja just nu e min man och köper ny dammsugare åt mig he he, nu har jag tjatat perkille och nu har jag fått som jag vill. Det va halva priset from idag så får mig en värsting igen <3 Dammsugar så gott som varje dag så behöver ngt som funkar bra.

Längtar så efter min Tinizs <3 Sluta praktisera nu ;-)

Nä över till annat, Puss

Luderf****n!

Jag skulle kunna göra en lång ramsa med elakheter om personen ifråga som gör mig vansinnig. Förstår egentligen inte varför jag bryr mig men det pajjar en relation jag har när hon håller på på detta viset. Varför inte bara ge upp???? Arg så jag kokar. Sen att hon på fullaste allvar tror att Magnus skulle va på hennes sida ha ha ha PATETISKT, han är min man och vi e helt överrens om hur vi gör här hemma och hur vi sköter saker och ting. Skaffa dej ett liv i stället för att lägga dig i mitt hela tiden! Tycker nog att det är dax att sopa rent utanför din egen matta. Du är INTE störst bäst och vackrast! Tvärtom gumman lilla, hellre något innanför pannbenet vilket du VERKLIGEN INTE har. Tragisk liv när man hela tiden måste trycka ner andra för att må bättre själv. Man har liksom lärt sig systemet nu, har ju inte bara varit så här i en vecka utan e ganska MÅNGA år men det stör väl dig att vi håller fast i varandra och älskar varandra istället för att söka efter pengar genom sex osv...

Nä Alexandra nu e det bra, lägg ner det! magnus vil ju inte att jag ska höra av mig till henne själv så då får väl min ilska komma ut här istället! Ha ha ha ha =)

Igår va Nea, Micke och Maxen här en sväng. Sen kom Tommy och Tinizs med <3 Hade energi igår till att fixa och trixa och hade tänkt att fortsätta idag men så blir det inte. Det orkar jag inte. I morgon ska vi göra en massa julgodis så får väl spara energin till det istället ha ha ha. Nä ska ta garderoben i hallaen idag och se om jag kan få lite ordning där. Sluta spara saker som verkligen inte används ändå. Det va så jag gjorde i min och Bellas garderob igår =) Blidde så bra så =)

Nä nu ska jag sätta mig hos barnen i soffan...

Jo fick en för tidig julklapp av Magnus i fredags =) En SonyEricsson Aino <3 Riktigt soft! Me LIKE!

Någon som e intresserad av en Sony Ericsson C902 som är mindre än 10 månader gammal så får ni hojta =)

Jullov =)

Ja fy faaan va kallt det är... Inte blir det värmare heller, ännu.... Nu längtar jag efter vår och sol.. Fryser som fan här hemma och fryser ännu mer när man går ut.. Jag brukar normalt ha öppet fönster även på vintern men det går inte här nu. Igår hade vi 19 grader i hela lägenheten. det e fan inte mänskligt.
Igår fick Magnus ta in ett värmelement för det va så kallt. Hoppas fan HFAB löser detta snart för så här klarar man fan inte av att ha det.

Sitter just nu och väntar på att Cevin ska sluta igen. Han började 8:45 och slutar 10:30. Härlig sista dag innan lov =) Ska köpa hem ingridienser till julgodis senare och pyssla lite med detta med barnen. Mys och sen luktar det gott med <3 Ja nu får det bli julafton så att det sen kan bli nyår sen känns det oftast som att det vänder till ljusare tider.

Hm måste köpa julklappar med men e ganska lost fortfarande på vad jag ska köpa till barnen. Men det löswr sig säkert. Vet i alla fall vad jag ska köpa till barnen från mormor men sen vet jag inte så mycket mer. De stora e ganska lätta för de önskar sig pengar och presentkort så det får det väl bli där. Tråkigt men inget att be för. Bella e faktisgt inte så svår heller men Cevin. Hmm, Lego, lego och lego =) men det e ju så svinigt dyrt bara...

Nä nu ska jag ta och fixa lite på Facebook innan jag påbörjar annat vettigt här hemma.

pöss pöss

Svin - Kallt

Ja livet e så jäkla rättvist.... NOT!

Men det finns mycket att glädjas åt med....
E så glad att min Tinizs klarade sig idag utan några skador.
Du hade rent av änglavakt hjärtat <3 <3 <3

Ja idag så har jag varit ute i den förbaskade kylan två ggr *brrr* Inget man direkt vill göra frivilligt. Är verkligen jätte glad över att snön e här men min snutta e inte lika glad. Trodde det va en tillfällighet att hon inte gillade den förra året men hon gillar den verkligen inte nu heller. Fast hon verkar inte gilla mycket alls den damen just nu. Så otroligt gnällig och trotsig så det finns inte. Sen har man en son som e tyknare än fan själv. Fattar inte vad det är som händer här. Tror att Cevin behöver lov från skolan och Bella lov från mig ha ha ha... Hm låter rimligt va?
Fast det är klart min PMS på det e ju inte heller att leka med he he. Fattar inte hur man kan bli en sådan ragata som jag blir när jag har det asså. Det är så att man blir mörkrädd själv.. Eller va säger du Tinizs?
Men jag vet vad det är och kan kontrollera det i alla fall. Så kan inte bara skylla på barnen *fniss*

Ja ikväll så har jag och Tinizs spelat lite (host host) på Mario som ni säkert inte kunde räkna ut. Det blir nog så i morgon med fast då blir det nog sällskapsspel. Ska se om jag kan få med Bettan och kanske Jessica med? Hade varit mys =)=) Skulle egentligen gått på bio i morgon med Lisa men det får skutas upp av olika anledningar...

Nä om man skule ta sig i säng kanske? Vet i alla fall att Tinizs kommit hem säkert nu så nu kan jag ju sova i alla fall. . . .

Puss på er!!!!

Älskar min familj och mina vänner <3<3<3

Syskonkärlek <3

Nu sitter man här i lugn och ro... Helt underbart... Båda barnen sover och gubben ligger i soffan o sover. Miche gick precis hem, nu e det bara jag. Min tid! Egentligen skulle jag behöva lägga mig i tid men jag vill njuta av tystnaden en stund till. Helt underbart <3

Vad hittar ni på när alla sover? Lägger ni med er? Eller sitter ni och får egen tid?

Jag njuter i alla fall av den i stora drag. Har tända ljus och det e helt tyst. det jag hör är ljudet av akvariumet.. Vilket många tycker är ett jobbigt ljud medans jag älskar det. Tycker det e jätte ro givande..

Ja innan idag då kom Lisa med sin Sisi, fick jätte mycket fina kläder till min snutta <3 Tack igen!

I morgon får det blir pyssel med barnen. Cevin slutar tidigt så vi ska se till att ta oss ut. Hoppas bara nu att de håller va det lovat om snön så det inte blir en massa regn. För då ger jag fan i det kan jag lova. Finns inget jag hatar mer än regn. Inte hatar men ogillar det jävligt mycket. Man kan klä sig efter väder men hur kul är det på en skala att vara ute när allt e blött och det blir kalt o jäkligt i ansiktet? Uscha...

Känner att jag e rikitgt långt ner på botten med psyket just nu. Men jag vet också att det går över igen men tar ju sådan förbaskad tid. Sen att Bella e på sitt jävligaste humör gör ju inte saken bättre, efter Lisa gått idag skulle jag byta blöja på henne men hon skrek så inihelvete rent ut sagt i en hel timma. Hon va slut och jag va slut när Magnus kom hem och vi skulle äta. Tur han kom då för jag va slut. Cevin tyckte med att det va jobbigt med hennes skrik. Tyvärr e hon sådan när hennes älskade Yasse inte e här. Hon förstr inte rikigt detta med att Yasse ska vara här varannan vecka så hon blir galen när Yasse inte kommer från skolan som vanligt. Yasse e så snäll i alla lägen mot Bella så det har blivit hennes favvis. Hon e så bortskämd det lilla trollet... Men härligt att se syskonkärleken mellan dem <3

Nä nu ska jag ta och kolla lite till här innan jag hoppar i säng. Ska ju upp tidigt i morgon med barnen =)

Det har alltid varit så med...





Mysmåndag =)

Ja nu sitter man här igen. har tänt ljus på bordet o det e sååå mysigt <3
Hoppas bara att det kommer lite mer snö snart. Älskar att gå ut och leka i den. Barnen med så klart he he =)
Tvätten är igång i maskinen och tvätt torkar i tumlaren. Men finns en hel del tvätt kvar. Blir ju tyvärr så när man e stor familj. Men då är det underbart att ha eget som man kan tvätta när man vill.

Sitter och väntar på Lisa och hennes Sisi som ska komma med en stor påse med kläder till Bellsan. Så tacksam. Vissa e ju inte tacksam för begagnade kläder men det är jag =) Det är väl därför jag hänger så mycket på tradera. Fast där finns mycket nytt jag köper med. Men har lovat att lugna mig med mitt nätköpande. Hm vissa säger att jag e beroende av det men jag vet inte om jag kan hålla med *host host* Men nu har jag lovat att sluta så då får det bli så. Får väl bli shopping i vanliga affärer istället. TYVÄRR med tanke på vad jag tycker om det.. Men har jag bara en av min goa vänner med mig så går det ganska bra =)

Nä vad ska man annars hitta på ikväll då? Får nog bli mys med gubben idag <3 *LOVE*

Puss på er!!!

Lördag...

Blä hade skrivit ett långt inlägg men det försvann *argh*

Jaja vi gör ett nytt försök då... Men blir dock inte lika långt...

Just nu sitter jag här vid min dator och kollar runt lite och Magnus spelar på sin. Yasse har sin kompis Jasse här och Cevin har Elin här... Bellsan gick med Marit hem en stund så här är lugnt och skönt just nu =)

Vi har ätit middag så nu väntas det sällskapsspel med grannarna =)
Igår spelade vi Monopol City som Magnus va iväg och köpte. Men för min smak va det absolut inte lika bra som det andra nya vi har med Visa kort. Detta va 3D grejer oså och lite invecklat. Men vi lyckades till slut fatta i alla fall he he he... Spelhögen ökar här en hel del =) Magnus önskar sig Risk, vi har en risk men inte riktiga risk som Magnus säger så kanske kan kolla upp om jag inte kan köpa ett sådant till honom i julklapp =) Då hade han blivit nöjd. Men vet inte rikitgt hur det ska gå till när man inte är så mycket iväg utan honom he he he.. Men det löser sig säkert =)

Saknar min Tinizs jätte mycket <3 Jobbigt när hon har så mycket praktik och vi inte kan ses. men kan vara bra det med för båda så att man inte tröttnar på varandra, men inte skulle jag tröttna på dej gumman eller hur <3 Vi som har det så bäst ihop he he <3<3<3 Kommer du på onsdag eller?

Nä nu ska jag ta och ringa mormor, va tänkt att vi skulle dit på onsdag men blir svårt då jag ska på öppet hus på Cevins skola så det blir svårt att hinna med. <3

Nope Puss på er nu har jag inte tid med detta mer...

Du grabben...

Vilket jävla hån!
Hur fan kan du göra så mot mig?
Har du inte skadat mig nog?
Du inser inte ens själv att det inte är jag som är problemet utan DU!
Det är okej att du gjort dina val i livet men för fan sluta upp med att jävlas med mig. Jag vände mig till dig i ett svagt ögonblick när jag mådde skit dåligt och vad gör du? Spottar på mig!?
Nä du trodde du va mer mogen än så... Om du nu är så lycklig som du påstår dig att vara så fortsätt att vara det då, och låt mig vara! Besviken som sjutton!

Nä nog om det men behövde få ut det!

Går och gräver ner mig tills mitt braiga humör jag hade innan detta kom kommer tillbaka!

Trevlig Fredag allihopa!

Fredag =)

Härligt härligt!

I morgon ska vi träffa tomten och titta på Lucia =) Ska bli intressant och se hur Bellsan tar det detta året för förra va absolut ingen dans på rosor vill jag lova. Så rädd hon va hihi. Vi försöker få henne at förstå att tomten e snäll han ger paket men det vill hon inte lyssna på alls. Sötnöten =)

Det har varit en riktigt seg morgon idag, både jag ocg Bella gäspar i kapp. Funderar på om vi ska ta oss ut lite nu när Cevin kommer. Problemet e bara att Bellsan vill inte vara ute längre. Kalt in säger hon hela tiden. Bara vi andra som vill vara kvar ute...

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta ha ha ha, kolla min FarmVille oså ;-)

Puss

Min prinsessa tittar på prinsessan på tv =)

Ja min lilla fisa <3

För en stunds sedan va Lisa här. Bellsan fick ett par jätte fina byxor som Wilmisen inte kunde ha. Tack hjärtat <3
Skrev igår att jag och Lisa skulle iväg nästa fredag men det va nästa torsdag. Ha ha ha förvirrad? Nejdå!

Klart vi ska Nea <3 Men vi har ju gjort andra upptåg du och jag ju <3 Vi hade ju Date en hel helg hihi.

Nä vad händer idag då? Här blir det nog bara att ta det lugnt. Tänkte bakat men vet inte om jag orkar. Få se hur mycket barnen vill hjälpa till. Middag blir det i alla fal och troligtvis film ikväll. Bara jag och gubben <3 Mend et märker vi.

Igår kom Tinizs efter vi varit hos mormor *mysigt så*
Tycker ni ska kolla in hennes blogg: http://t1nizs.blogg.se/index.html
Det va inte längesen vi bråkade utav bara den men nu så har vi verkligen hittat närmre än innan. Verkligen jätte skönt. Man säger så mycket dumt när man e ovänner <3

Undrar vad jag ska köpa till min underbara man i julklapp. Han har ju allt han vill ha. Hmmm någon som har några tips? Kanske en upplevelse eller något? Prylar finns till överflöd så får nog bli så. Samma sak gäller barnen. Men till dem e det ganska lätt att hitta upplevelser.

Hm, har beslutat mig för att hålla mig på min kant. Tänker absolut inte beblanda mig i det där igen. Nä usch!
Som Lisa sa idag man kanske skulle ta och buda om hur länge det går? Ha ha ha KUL <3

Nä fy har inte mycket att skriva idag!

Pöss

Onsdag =)

Ja jag sitter vid datorn, Bellsan ligger i badet och jag väntar på att Cevin ska komma hem från skolan så att vi kan gå till Mormor. Ska bli myspys <3

Senare idag kommer Tinizs, skönt så slipper man vara själv hela långa dagen. Magnus e ju på möte ikväll så..

Igår kom Bettan och vi kollade film, blev en ganska lång kväll igår med fast jag bestämt mig för att nana i någorlunda tid. He he he men synden straffar sig själv och nu e det jag som får vara trött i stället men som sagt det e ju självförvållat så =)

Längtar så till fredag nästa vecka <3 Då ska jag och Lisa gå på date =) he he he <3 Bara jag och Lisa ska bli helt underbart. Gjorde det med Jessica för ett tag sen. Tror att man behöver det för att få känna att man är något annat än bara mamma. Sen på tur tycker jag nog att det e Nea och Tinizs. Men blir nog först Nea för det va ett tag sen nu. Vi får se =)

Nä nu ska jag ta lillfisa innan Cevin kommer.

Puss puss

Hua..

Ja nu har vi precis ätit kvällsmat. Ska strax in i en dusch tänkte jag innan Bettan kommer och tittar film vid 21 =) Inatt va jag och Tinizs uppe liiiite för länge ha ha ha så kroppen har varit lite små seg så här på eftermiddag/kvällen. Innan idag va jag mega pigg men nu känns det kan jag lova ;-)

Haft dåliga jessica här på kaffe innan med. Hon va till skillnad från normalt segare än en snigel. Va mycket avanligt att se kan jag lova. Hon som alltid brukar ha spring i benen. Men det är ju så när man blir sjuk tyvärr.

Magnus och Bellsan har tagit vaccin idag så nu har alla i familjen fått sitt =) De två små ska ju ta om ca 3 veckor igen men annars så e det ju gjort.


Nä om man skulle vara duktig och gå och hjälpa till med disken men pallar inte, jag har fasiken gjort min beskörda del nu ha ha ha ha =) Magnus brukar ju som sagt inet ta disken så det kan han göra nu då ju =)

Puss på er som förtjänar det - Ingen nämnd ingen glömd!

Å Tinizs - Håller med dig till 100% Det går till en viss gräns av falskhet sen får det fan vara!  <3

Luderhoran!

Vilken jävla intrigmakerska hon är *argh* Åh så fort hon kommer på tals blir jag mega irriterad. Fattar inte att jag bara inte blåser bort det från axlen i stället för att lägger energin på det. Men hur lätt är det när det återkommer hela jävla tiden och har gjort så jävla länge... Hmpf...

Nä fy vilka ord jag använder he he he =)

Har precis stått och stekt massor med pannkakor. Barnen bara älskar det =) Magnus åt kebabsallad för han e inte så förtjust i pannkakor.. Hans misstag he he he...

Ja igår så va Lisa Flisa här med Wilmisen <3 Saknat massor ju...
Hann inte prata så mycket med lilla Wilma men får ta det nästa gång. Älskar er <3

Nu ska jag ta och duscha tänkte jag. Sen kommer Tinizs så ska vi spela lite he he he...

Pöss pöss

Lördag =)

Ja det e det idag =) Hållt på att fixa och städa hela dagen *boring* men fint blir det.

Har varit ett par riktigt intensiva dagar, är så tacksam att jag haft Tinizs och Nea dessa dagarna. Tack så jätte mycket för all hjälp med tandläkaren och hur jag mått. Ni är guld värda <3 Älskar er jätte mycket!
Har dragit ut tanden nu som jävlats så mycket med mig och det va en ren befrielse at bli av med skiten. Fattar inte hur mycket elände en tand kan orsaka. Men nu e den borta och jag ska försöka att få ordning på de andra tänderna som behöver lite vård men det får ta sin tid för stressa på något klarar jag bara inte av.

Humöret e fortfarande dåligt men dock inte lika illa som häromdagen. Mår klart bättre. Tur man har en så förstående familj och vänner runt omkring som ställer upp för en och ger en kärlek när man verkligen betvivlar den som mest <3<3<3

Bellsan har haft ont när hon kissat sista två dagrna men det verkar som att det gått över så får ta och hoppas på det. Va på vårdcentralen igår men det kunde inte visa ngt direkt men hon kunde fortfarande ha virus som gjorde att det gjorde ont att kissa. Min lilla snutt... *Love*

Med Cevin e det bra men han har varit lite ledsen idag. Hoppas innerligt inte att han kommer att få dem depprisoner som jag får. Satt innan och bara höll om honom när han grät. Min lille kille. Tror att han va vaken lite för länge igår med så det e klart det påverkar ju det med. *Love*

Nä nu ska vi ta och äta lite här sen blir det Gin and Rummy med grannarna efter det =)
Sen hade vi täkt kolla Saw 6 he he, bara mega älskar dessa skräckisar =)

Puss på er som förtjänar det <3

........

Blä vad jag inte mår bra... Gråtit flera ggr idag och humöret e kasst. Gnäller mest hela tiden tycker jag. Ingen ork alls längre. Ska det vara så här? Ska man verkligen behöva må så här? Orkar inte vara trevlig längre. E trött på alla som inte förstår hur det är att vara jag. Att må som jag... Jag förstår att man inte kan sätta sig in i det om man inte vet vad det handlar om men sluta döm mig! Sluta tro att allt jag gör inte betyder något. Det "lilla" jag gör e mycket för mig. det krävs mycket psykiskt för att orka. Men det är det inte många förstår.. Försöker gång på gång att försklara för vissa men de förstår inte i alla fall. Ger mig bara mer dåligt samvete och mer ångest.. 

Fy fan för livet!

Jag hatar den fittan som gav mig livet, jag hatar allt du gjort mot mig!  

Sego!

Blä va trött jag är.. Fattar inte skulle kunna sova dygnet runt... Men det e väl så denna årstiden kan jag tänka mig.

Idag skulle Martina kommit en sväng senare men blir inte så för våra tider krockar lite men det får bli i morgon istället <3 Kanske kan bli en film då?

I morgon när Cevin slutar ska vi i alla fall till mormor <3 *saknar* Tråkigt bara att Cevin slutar sent i morgon. Hade varit bättre om han slutat vid 12 men de får gå ändå.

Ikväll ska jag bara mysa med min man efter att barnen lagt sig. Komma i säng i tid och somna i tid. Inte fastna vid tven eller telefonen... Fastnat för ngr spel på tele som gör att jag inte somnar i tid fast jag kommer i säng i tid.

Ja idag e det 1 December, julen närmar sig med stora steg. Vi ska ju ta oss till Smålandsstenar på julafton, för en gångs skull inte hemma ;-) Ska bli skönt att slippa den stressen om jag ska vara helt ärlig. Kul för barnen att vara någon annanstans än hemma med. Om 2 timmar blir det julkalendern =) Förra året tyckte jag va bra fast inte från bröjan. E jämt skeptisk i början he he he. Men sen brukar jag gilla det ;-)

Nä om man ska ta och börja med maten kanske?

Puss puss puss

BitchigaBea

*~*Carpe Diem*~*

RSS 2.0